sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Varaston täydennystä

Näin tammikuussa on hyvä päivittää tanssi- ja treenivaatteita! Eksyin pitkästä aikaa Suomen Tanssitarvikkeen sivuille selailemaan balettipukuja. Haluaisin ostaa itselleni uuden puvun balettitunneille, mutta olen hieman epävarma siitä, mikä koko sopii minulle. Yleensä tilaan vastaavassa tilanteessa saman vaatteen useassa eri kooossa, mutta siinä tapauksessa maksan tuotteen mieluiten laskulla enkä luottokortilla tai verkkopankissa. Silloin voin suoraan palauttaa väärän koon tuotteet, jolloin maksan ainoastaan niistä vaatteista, jotka haluan pitää. Tanssitarvikkeen tuotteita ei kuitenkaan voi maksaa laskulla, jos on yksityishenkilö. Niinpä tyydyin vain selailemaan pukuja ja jätin asian vielä toistaiseksi harkintaan. Olen joskus selaillut myös ulkomaisia nettikauppoja, mutta toistaiseksi en ole tilannut sieltä vielä mitään. Itse suosin mielelläni kotimaista, jos vain tuotteet miellyttävät. :)

Ihana puku!
Mistä sinä ostat omat treenivaatteesi? :)

6 kommenttia:

  1. Ostan treenivaatteeni milloin mistäkin, mistä sattuu halvalla löytymään. Ei ole varaa kalliisiin. Useimmat on tullut hankittua ihan UFF:lta. Siellä kyllä voi tehdä hyviä löytöjä.
    https://tanssitytto.wordpress.com

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentistasi! :) Jos budjetti on tiukka, kannattaa tsekata myös ulkomaiset nettikaupat! Kuulemma Porsellilta löytyy ihan pilkkahintaan vaatteita.

    VastaaPoista
  3. Mä oon ostanut sekä Suomesta että ulkomailta nettikaupoista, ja mun vinkki on eBay. Siellä on paljon surkeaa sälää mutta on siellä hyvääkin tavaraa, ja usein löytää pilkkahintaan ja tosi pienillä tai ilmaisilla postikuluilla.
    Sinänsä kotimaisia balettitarvikkeita ei taida löytyä kuin Piruetista ja niiden hinnat ovat ihan naurettavia. 50 eurolla voin saada Piruetista yhden leotardin, mutta esim. Dance Directista samalla summalla löydän kolme pukua ja vielä jää rahat postikuluihinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Piruetti on toki kallis. Minusta heidän tuotteissaan on kuitenkin hyvä hinta-laatusuhde, puvut kestävät pitkään. Ja nykyään mallitkin ovat aikaisempaa mielenkiintoisemmat. :)

      Dance Directia olen joskus katsellut, mutta olen vielä jättänyt tilaamatta. On niin vaikea tietää omaa kokoaan sovittamatta. :(

      Poista
    2. Dance Direct myy just samoja merkkejä mitä Suomestakin saa, toki muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Pienellä kyselyllä saa melko paljon selville, esimerkiksi Treen Ballerinasta ja Liikunnasta olen saanut vastauksia, miten Bloch ja Mirella tekee samantyylistä kokoa ja mallia, Intermezzo ja Capezio pitempää ja kapeampaa jne jne. Itse olen DD:ltä tilannut Plumen ja So Dancan pukuja, ja lukuunottamatta Blochia, tiedän kokoni. Tähän toki auttanut paljon se, että käyn kivijalkaputiikeissa sovittelemassa eri valmistajien pukuja. Lisäksi balettivaatteet ovat niin paljon pienempiä kuin normivaatteet, että tietää tilata aina kokoa suuremman kuin mihin kokomitoituksen mukaan istuisi.

      Poista
    3. Omalla kommentillani tarkoitin lähinnä Piruetin omia pukuja, joiden laatu on mielestäni hyvä. Minusta on myös upeaa, että tuotteet valmistetaan Suomessa. :)

      Pitäisi kuitenkin rohkeammin kokeilla muidenkin valmistajien pukuja. Joskus ostin Capezion pukuja, mutta petyin niiden huonoon laatuun. Värit kulahtivat nopeasti. :(

      Poista

Kerro ajatuksesi!