sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joululoma!

Blogi on ollut viime aikoina hunningolla, sillä olen nauttinyt lomasta ja ajasta läheisten kanssa. Toivottavasti tekin olette saaneet rentoutua, sillä vähitellen voidaan alkaa virittäytyä uuteen vuoteen ja uusiin haasteisiin!

Ennen jouluaattoa tuntui siltä, etten millään ehdi tehdä kaikkia tarvittavia asioita ajoissa. Vähän jopa harmittikin, kun jostain syystä en tänä vuonna oikein ehtinyt fiilistellä joulua etukäteen. Yleensä nautin ensimmäiset glögit vielä marraskuun puolella, koristelen kotia hartaudella ja kuuntelen joululauluja hyvissä ajoin. Tänä vuonna iskin joulukoristeet nopeasti esille ja ostin joululahjat kovassa kiireessä. Joululomankin aloitin suunnittelemalla tammikuun tunteja, sillä kokemuksesta tiedän, että loman loppupuolella työhön tarttuminen tuntuu varsin tahmealta. ;)
Ehdinkin oikeastaan vasta aattona keskittyä siihen, että on joulu ja voi rauhoittua hetkeksi.

Minun perheessäni vietimme jouluaattoa tänä vuonna hyvin rauhallisesti. Sen sijaan joulupäivänä innostuin treenaamaan ja kävin myös pitkällä kävelylenkillä pakkasessa. Yleensä en ole jaksanut jouluna pahemmin liikkua, mutta tänä jouluna tein poikkeuksen ja treenasin myös tapaninpäivänä. Muuten olen lähinnä viihtynyt sisätiloissa kirjojen, suklaan ja Netflixin parissa silloin kun en ole ollut sukuloimassa. Lisäksi olen suunnitellut uudenvuodenaattoa; me kun meinaamme järjestää pienet pirskeet silloin!

Loppuun linkitän vielä suosikkiversioni Lumivalssista Pariisin oopperan esittämänä!



Miten sinun joulusi meni ja miten aiot juhlistaa uutta vuotta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi!