torstai 10. syyskuuta 2015

Blogin synttärit!

10.9.2014 päätin aloittaa blogin kirjoittamisen. Olin jo pitkään pohtinut, miten tärkeää olisi tarjota ammattilaisen näkökulmasta ajankohtaista ja mahdollisimman oikeaa tietoa baletista suomen kielellä. Harrastajien pitämiä balettiblogejahan löytyy vuosi vuodelta entistä enemmän myös suomeksi, mutta mielestäni tilausta oli opettajan blogille! Kun itse harrastin balettia, nykyisenlaisesta internetin tietoviidakosta ei ollut tietoakaan ja kaikki tieto piti haalia sieltä sun täältä. Nykyään tietoa on saatavilla rajattomasti, mutta kaikki informaatio ei ole oikeaa tai ajantasaista. Koin tarvetta oikaista virheellisiä käsityksiä ja halusin lisäksi kertoa omia näkemyksiäni baletista.

Blogin kirjoittaminen on ollut antoisaa, ja etenkin vuorovaikutus lukijoiden kanssa innostaa minua kirjoittamaan! Blogissani on hämmästyttävän paljon päivittäisiä vierailuja ja lukijoitakin on kertynyt jo jokunen! Nostetaan siis malja yksivuotiaalle blogille ja siirretään ajatukset tulevaan!

Synttärikakku

4 kommenttia:

  1. Tämä blogi on mun mielestä juuri noiden sun luettelemien seikkojen vuoksi yksi parhaista! Täällä olevaan tietoon uskaltaa luottaa ja kaikki on hyvin perusteltu. Hyvä että aloitit tänne kirjoittelun :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mukava kuulla! Toivottavasti viihdyt jatkossakin! :)

      Poista
  2. Vaikuttaa kivalle blogille :) Itse olen harrastanut balettia kohta 10vuotta ja tuntuu että baletissa opittavat asiat ei lopu kesken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti viihdyt blogini parissa myös jatkossa!

      Baletissa riittää opeteltavaa myös näin opettajana, eli haasteet eivät lopu kesken! :D

      Poista

Kerro ajatuksesi!