maanantai 24. marraskuuta 2014

Tuntien suunnittelua

Huh, mikä maanantai! Viikonloppuna vietettiin pikkujouluja, joten eilinen päivä ei ollut erityisen tehokas. Toisaalta välillä on ihan hauska katsella leffoja ja sarjoja Netflixistä tekemättä mitään järkevää. Yleensä käyn sunnuntaisin ulkoilemassa, kun viikolla tulee niin paljon vietettyä aikaa sisätiloissa. Eilen en kuitenkaan jaksanut vaivautua kauppaa pidemmälle.

Tänään menin heti aamusta tapojeni mukaan treenaamaan. Sen jälkeen aloinkin vauhdilla suunnitella uusia tunteja - halusin ehdottomasti saada illan viimeiselle tunnille uudet harjoitukset. Minulla on yleensä tapana suunnitella uudet tunnit jo hyvissä ajoin, mutta nyt olin jättänyt homman viime tinkaan. Onneksi minulla oli melko selkeä visio siitä, mitä halusin sisällyttää uuteen jaksoon; tuntien suunnittelu ei nimittäin aina ole kovinkaan nopeaa työtä. Harjoitusten lisäksi pitää löytää niihin sopivat musiikit, mikä ei aina ole helppoa. Usein tuntisuunnitelma muotoutuu vielä ensimmäisten tuntien aikana, kunnes saan muokattua siitä mieleiseni.

Ilta kului töissä ja nyt minun pitäisi vähitellen päästä nukkumaan; huomenna aion mennä heti aamusta salille ja hierontaan!

Maanantaifiilis


Miten teidän viikkonne on alkanut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi!