keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Vierivä kivi ei sammaloidu!

Viikot ennen joulua ovat tanssinopettajalle hyvin kiireistä aikaa. Lasten tunneilla vietetään avointen ovien päiviä, jolloin vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tanssituntia sekä näkemään, mitä tunneilla on opittu syksyn aikana. Avoimet ovet ovat jännittävä kokemus sekä lapsille että opettajille - joskus myös vanhemmille. :)

Lisäksi joulunäytökset lähestyvät kovaa kyytiä, ja monilla tunneilla harjoitellaankin ahkerasti näytöstansseja. Koregrafiat ovat minun ryhmilläni jo aika hyvällä mallilla, mutta hiottavaa riittää loppuun saakka; yleensä aina jostain ryhmästä jää yksi tanssija pois viime hetken sairastumisen vuoksi, mikä aiheuttaa luonnollisesti muutoksia esitykseen.

Kun näiden kiireiden lisäksi olen yrittänyt suunnitella tunteja, hoitaa muita työasioita sekä opettaa, meinaavat tunnit loppua vuorokaudesta kesken. Tällä viikolla olen lähtenyt aamulla kotoa ja tullut vasta illalla takaisin, joten en ole ehtinyt päivittää blogiakaan. Luvassa on kuitenkin postauksia varvastossutyöskentelyn aloittamisesta, liikkuvuusharjoittelusta sekä omatoimisesta alkulämmittelystä. Kannattaa siis liittyä vaikka lukijaksi, jos nämä aihealueet kiinnostavat! ;)
Postausehdotuksia saa myös esittää, mikäli haluat kysyä jotain tai saada lisätietoa tietystä aiheesta.

Tossukuusi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro ajatuksesi!